Política Cullera

L'alcalde de les presses i correres
13/03/2019
Article del PP de Cullera

Senyor Jordi Mayor, se li acaba el temps, després de 4 anys de d’immobilisme i de "pa i circ", ara té pressa per acabar el que no ha fet quan havia de fer-ho. Un projecte sense idees i que les poques idees que té, són típiques idees d'una nit de Falles després d'estar tot el dia de cercaviles i visitar uns quants casals, és a dir, sense sentit, però amb el segell d'identitat del PSOE valencià, és a dir, mal executades i enormement influenciades pels seus socis de govern de COMPROMIS, qui té la clau dels desgoverns d'esquerres en tots els pobles i ciutats on ocupen el poder polític.
El Sr.Jordi Mayor sap que el carril bici que ha fet és una obra esperpèntica, mal executada i perillosa però, igual que a València, és el preu a pagar per pactar amb catalanistes obsessos i interessats, no sabem per què amb la construcció d'aquests carrils. Una pena que l'actual govern pacte amb partits que van en contra de la unió d'Espanya i dels interessos dels Valencians com bé està quedant reflectit en aquesta legislatura.
També volem recordar i fer-li arribar l'enhorabona al Sr. Mayor, el qual li agraden tant les classificacions, ja que durant un mes més torna a ser l'Alcalde millor pagat de tota la Ribera malgrat dir i proclamar que es baixaria el sou en innombrables ocasions, marcant-se de tal manera un Pedro Sánchez de manual, és a dir, "Prometer hasta meter, y una vez metido, se acabó lo prometido ".