Actualitat Cullera

ACECU salda amb èxit les activitats nadalenques per promoure el comerç local
ACECU salda amb èxit les activitats nadalenques per promoure el comerç local
16/01/2019
Les activitats infantils organitzades pels comerciants van tindre un gran èxit de participació.

L'Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) ha fet un balanç positiu de les activitats que organitzaren aquest Nadal per promoure el consum en el comerç local. Els comerciants muntaren jocs infantils en diferents punts de la ciutat, a més d'un concurs de balcons nadalencs i altre d'aparadors.
Ja el primer acte de les passades festes, la inauguració de l'arbre de Nadal del Mercat va reunir a moltes persones que van veure en directe com s'il·luminà el majestuós arbre, a més hi hagué animació infantil.
La resta dels caps de setmana de desembre s'han celebrat activitats infantils al Mercat, Sant Antoni, la Plaça Andrés Piles i el Raval. El tobogan gegant que va recórrer els diferents punts de la ciutat va divertir molt als més menuts, així com l'unflable del rocòdrom.
Per accedir a aquestes activitats era necessari comptar amb tiquets que es podien trobar als comerços que formen part d'ACECU. De forma que, així s'incentivaren les compres a les tendes del poble.
A més, també es celebraren espectacles de circ al barri del Raval. Totes aquestes activitats es realitzaren en col·laboració amb l'Ajuntament de Cullera.
Carta al Pare Noel
Els xiquets de Cullera també podien trobar la seua carta per escriure-li al Pare Noel als comerços d'ACECU. Després, aquesta carta es devia dipositar en la caseta itinerant de l'elfo, que va recórrer diferents punts de Cullera.
El dia 24, quan el Pare Noel arribà al Mercat, es celebrà un sorteig entre totes les cartes i els guanyadors foren: Paula Escriva, Ilies Boutouil i David Diop. Aquests 3 xiquets van rebre cadascú un xec-regal de 50€ per gastar en les tendes d'ACECU.
Concurs de balcons
Els comerciants també organitzaren el I Concurs de Balcons Nadalencs per animar a engalanar el seu balcó a tots els veïns de Cullera. El guanyador al millor balcó fou Luis Ortega i la guanyadora al balcó més original fou Yanire Gómez. Els dos premiats van rebre cadascú un xec-regal de 200€ per gastar en els comerços d'ACECU.
A més, també es celebrà el tradicional Concurs d'Aparadors de Nadal, que va guanyar Òptica Argente.
Una altra mesura que ha posat en marxa l'associació és la creació d'unes banderoles per desitjar "Bones festes" als veïns de Cullera. Els comerciants tragueren aquestes banderoles al carrer per donar més ambient nadalenc. I també s'utilitzaran en les festes del poble al ser del mateix roig que la bandera municipal.
"Amb totes aquestes iniciatives hem ajudat que molta gent es quede en Cullera a passar el seu temps d'oci", declarà Jose Luis Albiñana, president d'ACECU, que va afegir "i amb els premis dels xecs-regal de les diferents activitats ajudem que els veïns coneguen i consumisquen en les tendes del nostre poble".