Actualitat Cullera

Visita a la Residčncia de la Tercera Edat
Visita a la Residčncia de la Tercera Edat
15/01/2019
Com de costum, la comitiva reial formada per Melcior, Gaspar i Baltasar va visitar la Residčncia Municipal de la Tercera Edat de Cullera, moments abans d’encetar la seua cavalcada pels diferents carrers de la localitat. Allí, els Reis Mags d'Orient van ser rebuts per l’alcalde, Jordi Mayor; el regidor de Festes, Pere Manuel, la regidora de la Residčncia, Francesca Ortiz, la regidora de Patrimoni, Amparo Jover i pel director del centre, Quique Diert.

Amb esta trobada, els Reis Mags d’Orient, les autoritats municipals, i el director de la Residència de la Tercera Edat, celebraren amb a totes les persones majors, usuàries del centre, la nit de Reis.
Junt amb el tradicional berenar del tortell de reis, els majors reberen de Ses Majestats uns moments carregats d'il·lusió i un regalet, que al 2019 consistia en un coixí i una manteta per als peus. També hi ha haver un detall per a tot el col·lectiu de treballadores de la Residència, i fins i tot per al mateix alcalde Jordi Mayor.
La regidora de Benestar Social, Francesca Ortiz, va destacar que era una vesprada de celebració que se sumava a la que va tindre lloc la vespra de Nadal, on les persones majors van rebre el Pare Noel, que els va portar un set de colònies i cremes corporals; encara que el millor regal per a tots ha estat l’acabament de les obres de la tercera fase de rehabilitació del centre, així com l’eliminació de l’antiga taxa de 1.050 euros que s’hi pagava.
Les activitats nadalenques a la Residència Municipal s’han completat amb la visita dels xiquets de la ludoteca , del centre de menors de El Parc, i d’alguns col·legis de Cullera, que oferiren les seues nadales a tots els residents, una jornada de portes obertes que va tindre lloc el passat 21 de desembre, un taller d’ornaments nadalencs i una exposició fotogràfica en blanc i negre anomenada “Les mil cares de les emocions”, en la qual els propis residents i el personal de la residència han estat els protagonistes.