Oci Cullera

Moltes propostes per a celebrar el Nadal en Jamonico’s
Moltes propostes per a celebrar el Nadal en Jamonico’s
18/12/2018
Arriba el Nadal, i els dies de trobar-se amb amics, familiars i gent estimada, i molt a celebrar.

A Jamonico’s ho tenen clar i pensen en tot per a fer-nos gaudir al màxim: el lloc, l’ambient, la canya perfecta amb un pintxo saborós al simbólic preu d’1,5 euros –a triar entre més d’una trentena-, bon pernil i una sèrie de propostes que no ens deixaran indiferents.
Per exemple, cara a estes dates, a més de ser punt de trobada indiscutible, en Jamonico’s podem aprendre a tallar pernil com vertaders professionals, i quedar com el millor dels amfitrions dels sopars familiars. Ara mateix, tenim al nostre abast dos MASTERCLASS, a càrrec del mateix gerent, Nico, que com molts ja saben compta amb més de 10 anys d’experiència professional i diversos premis. Les Masterclass seran els 19 i 20 de desembre a les 20:30 hores, sempre que reserven plaça al telf. 671 701 519
D’altra banda, cal recordar, que a més, del seu ja més que emblemàtic local de Cullera, ubicat al carrer Madrid,  Jamonico’s acaba de obrir en la Gran Vía Marqués del Túria de València, amb moltes ofertes gastronòmiques a molt bon preu. De fet, ja tenen preparats els menús per a dinars i sopars d’empresa per a este Nadal, a partir de 4 persones: el menú Duroc (19 euros/ persona); el de Jabugo (24 euros/persona), el menú de Bellota (29 euros/persona) o el menú Premium (35 euros/persona).
Des d’estes línies et recomanen que no et quedes només amb la lectura i que ho experimentes, que ho comproves i ho tastes. Segur que repetiràs.