Actualitat Corbera

Presentació del CD Corbera de Futbol Sala
Presentació del CD Corbera de Futbol Sala
18/12/2018
El passat 11 octubre l´Escola del CD Corbera de Fútbol Sala va fer la seua Presentació Oficial.

Per aquesta temporada destaquem la importància i esforç  per al Club de poder tindre el nostre Juvenil en Divisió d´Honor Nacional ja que per a un poble menut és molt complicat arribar a estos objectius. Cal destacar de la temporada passada la consecució de la lliga en categoría Aleví.
Amb els èxits obtinguts ens situem com a referent del Fútbol Sala a la comarca de La Ribera, demostrant cada día el treball ben fet realitzat pels components del Club, com són els seus jugadors/es vitals per als diferents equips, entrenadors, Directiva i per descomptat a tots els pares i mares que com cada any porten els seus xiquets i xiquetes; dipositant la seua confiança amb nosaltres.
Volem destacar al nostre Patrocinador un any més al DT Fret i Calor per la seua col·laboració amb nosaltres i com no el suport del nostre Ajuntament amb la seua regidoría d´Esports.
Un any més podem estar ben satisfets i orgullosos de poder tindre totes les categories esportives cobertes. Esperem que siga una bona temporada per a tots.
Per finalitzar: El Club está immers en els preparatius de les celebracions del 50º ANIVERSARI com a CLUB ESPORTIU que tindrá lloc l´any proper 2019.
1.2.3 CORBERA!!!