Actualitat Sueca

Presentació Club Bàsquet Sueca
Presentació Club Bàsquet Sueca
18/12/2018
Temporada 2018-2019

El passat diumenge, dia 2 de desembre, es presentaren els equips del Club Bàsquet Sueca i de la seua escola, al pavelló cobert de Sueca.
Els primers en eixir a la pista foren els i les babys i prebenjamins, rebuts per tota la família del C.B. Sueca. A continuació fou el torn dels dos equips  benjamins (patrocinats per les empreses  "Clinica i Ortodòncia Laliga i el forn La Beata Inés), l'aleví zonal, l'aleví Preferent (patrocinat per Clínica i Ortodòncia Laliga), l'infantil zonal, l'infantil preferent (patrocinat per l'empresa Bonestar's Bistros), el cadet  zonal (patrocinat per l’empresa Qualydent), el
cadet preferent (patrocinat per l'empresa  Cafés Hervás), el júnior masculí preferent (patrocinat per l'empresa Fustes Bonet), el sènior femení (patrocinat per l'empresa Publival), el sènior masculí zonal,
el sènior masculí preferent (patrocinat per l'empresa Pintulac), el sènior mascuí de 1a divisió (patrocinat per l'empresa Heura). Quasi 200 xiquets i xiquetes acompanyats pels seus entrenadors/es i delegats/es.
L'acte comptà amb la presència dels representants de les empreses que
col·laboren amb el C.B. Sueca, el president de la Federació de la Comunitat Valenciana, Salvador Fabregat, l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, el regidor d'esports, Vicent Baldoví, la diputada provincial de turisme, Pilar Moncho, la regidora Celia Beltrán, el president del CB.Sueca, Miquel Furió i el president d'honor, Francesc Meseguer.
A continuació, el president del club, Miquel Furió,el regidor d'esports, Vicent Baldoví, l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i el
president de la FBCV, Salvador Fabregat  s'adreçaren al públic assistent per tal de destacar els valors que cada dia intenta inculcar el nostre club, com són la inclusió, l'esforç, la integració, la solidaritat i la tolerància. L’agraïment a totes les entitats
públiques i empreses col·laboradores que fan possible un altre any, ja són 34,  el projecte il·lusionant del C.B. Sueca. També es valorà i destacà els convenis de tecnificació que signen la FBCV i l'Ajuntament de Sueca en el qual participen cada vegada més xiquets i xiquetes del
C.B. Sueca, i els que signa el club suecà amb entitats cíviques i educatives de la nostra ciutat, com col·legis i la Fundació SASM.
Finalment es valorà  el paper que juguen les famílies, els entrenadors i la junta directiva que treballen tot l’any perquè el Club Bàsquet Sueca siga un referent per al nostre poble i comarca. A més, després de 3 anys de renunciar a la categoria de 1a Divisió Nacional, el primer equip sènior masculí hi retorna amb jugadors formats a la pedrera del club.
Després de la foto de grup amb tots els equips del club i de l'escola, es repartiren balons i obsequis de les entitats i empreses, Publival, CaixaBank, Caixa Popular, Heura, Cafés Hervàs i el forn de la Beata Inés,  a tots els xiquets i xiquetes del club.
El dj, Arturo Vendrell fou l'encarregat de conduir l'acte amb un gran muntatge de so i música que acompanyà l'eixida dels jugadors/es, entrenadors/es i delegats/es del club.
Finalment es disputaren dos partits de la lliga de la FBCV en categoria benjamí: C.B. Sueca-Clínica Laliga - C.B. Algemesí (56-6) i en categoria aleví, C.B. Sueca-Clínica Laliga - C.B. Genovés (62-58)