Actualitat Cullera

Felicitació Nadalenca
Felicitació Nadalenca
17/12/2018
Felicitació de l'Alcalde de Cullera, Jordi Mayor

Estimats/des veïns/ïnes:
Vull aprofitar esta finestra oberta que m'oferix el diari l'Expressió per felicitar-vos, en nom de tota la Corporació municipal, les festes nadalenques i desitjar-vos que l'any 2019 que estem a les portes d'encetar duga per a vosaltres i per a Cullera tot el millor que es pot esperar.
El contacte diari amb la gent del carrer que possibilita l'Alcaldia em fa plenament conscient de les vostres aspiracions i somnis amb els quals jo i tot el Govern municipal ens identifiquem plenament.
Aconseguir fer-ho realitat no sols és qüestió de desitjar-ho, sinó d'esforç, treball i constància per tal que allò que perseguim siga possible. En eixa tasca teniu al vostre costat un Ajuntament que, dia a dia, treballa per anar abastint xicotets grans objectius per seguir millorant com a societat.
En estos darrers quatre anys hem anat, pas a pas, fent realitat molts d'ells. La milloria en la situació econòmica municipal, el rescat de persones, la posada en marxa d'infraestructures necessàries o l'impuls de sectors estratègics com el turisme són hui una realitat.
En 2019 seguirem perseverant en el camí encetat per tal de seguir arribant a noves metes, millorant el que em posat en marxa, acabant el que tenim pendent i rectificant amb humilitat en allò que ens hàgem pogut equivocar.
Conec també les vostres preocupacions i inquietuds. Són també les meues i estic atent a elles. Treballarem incansablement per abordar-les totes i cadascuna d'elles perquè la ciutadania comprove, a poc a poc, que el seu Ajuntament l'escolta i té en compte a tots i cadascun dels veïns i veïnes.
No vull perdre l'ocasió per agrair totes aquelles persones, entitats o col·lectius que amb la seua impagable contribució, dins les seues distintes àrees d'actuació, treballen de forma activa i desinteressada pel progrés del nostre municipi. Són la columna vertebral i el muscle de la nostra ciutat i seguiran tenint el suport municipal en eixa tasca.
En els temps convulsos que corren, la cohesió social i la unió és fonamental per seguir avançant en la conquesta dels objectius que ens hem plantejat com a ciutat. Per això vull fer palés el meu orgull com a alcalde per la serenitat i la determinació amb la qual, de forma col·lectiva, estem afrontant els canvis que ens envolten, tenint clar cap on anem i què és allò que volem.
Que 2019 ens seguisca portant per eixa senda de prosperitat per a totes i tots, sense exclusions, sense discriminacions. Amb igualtat i justícia social.
Bon Nadal i feliç 2019!