Actualitat Cullera

Dansades i acte institucional del 9 d’Octubre
Dansades i acte institucional del 9 d’Octubre
17/10/2018
Actes del 9 d'Octubre a Cullera

Cullera celebrà enguany el 9 d'Octubre sota el lema 'El nostre moment'. Amb ell, l'ajuntament vol posar en valor el present de la ciutat que cristal·litza en els seus ciutadans. Per açò, en els Distintius 9 d'Octubre d'enguany s'ha premiat el talent i l'esforç col·lectiu. Un acte que al 2018 va tindre lloc la vespra de la diada i va a tornar a estar precedit per l’actuació de la Muixeranga de Cullera als Jardins del Mercat Municipal.
I el dia de la festivitat nacional dels valencians, un poc abans del migdia, s'hissà el Penó de la Conquesta en la Casa Consistorial i posteriorment va haver-hi danses tradicionals al centre de la Vila. Concretament, a partir de les 12 hores en la plaça d'Espanya va tindre lloc una demostració de balls i danses valencianes a càrrec de la Colla Pas Pla i l'Associació Cultural de Tabaleters, Dolçainers i Danses de Cullera.
De cara al cap de setmana del 12 al 14 d'octubre, el centre de la ciutat va acollir una nova edició del mercat medieval amb teatre infantil, espectacles de carrer, marionetes i acrobàcies.