Actualitat Cullera

Sopar Gala "50 aniversari Rugbi"
Sopar Gala "50 aniversari Rugbi"
13/06/2018
El passat 12 de maig el Cullera Forval Rugby Club va celebrar un sopar de gala per a commemorar el seu 50é Aniversari. A l’acte es retrobaren molts dels seus fundadors amb diferents jugadors de totes les generacions fins als actuals jugadors. En total unes 200 persones que s’uniren per recordar mitjançant imatges i intervencions 50 anys d’un club que ha fet història a Cullera, i al qual recentment la Banda Simfònica de l’Ateneu Musical li va dedicar el pasdoble «Cullera Rugby Club», composat pel mestre Ferrer Ferran.

El passat 12 de maig el Cullera Forval Rugby Club va celebrar un sopar de gala per a commemorar el seu 50é Aniversari a la Sala Santy amb més de 200 assistents.
En realitat aquest event hauria d’haver-se celebrat l’any passat però en guanyar la lliga i l’ascens a Divisió d’Honor B va fer que el Club es concentrara en aquest motiu, així que finalment es va decidir celebrar-ho a la fi de la present lliga.
A l’acte es retrobaren molts dels seus fundadors amb diferents jugadors de totes les generacions fins als actuals jugadors.
En acabar el sopar es va projectar un vídeo resum d’aquests 50 anys, amb un recull de fotos de totes les èpoques així com les intervencions de diversos fundadors del Club com altres representants d’aquests 50 anys de vida del nostre Club. Imatges que recordaven aquells primers partits a La Cotonera, després al camp de la Bega i finalment a la Partideta.
Molt emotiu va ser la intervenció de Fede Rico “ el Llarg”, qui es va gravar al pont d’Avignon per enviar un sentit missatge: “Encara que estic lluny mai m’he oblidat del Club ni de Cullera”
Es va donar també importància a l’equip de rugby femení, tant al que es va constituir a finals del 80 i principis dels 90, així com a l’equip de rugby inclusiu veient-se l’evolució que el club ha fet durant la seua dilatada trajectòria.
A més dels nombrosos jugadors assistents vam comptar amb el Regidor d’esports Javier Cerveró, el vicepresident i el secretari de la Federació Valenciana de Rugby, a més d’un gran amic del Club, el Sr. Mike Gibson, llegenda del rugby i posseïdor del record de ser el jugador que més partits ha jugat al 6 Nacions amb Irlanda.
Una anècdota amb Mike Gibson.
Mike Gibson, internacional per Irlanda, estava estiuejant a Cullera i va veure un grup de joves jugant a rugbi en un camp de terra sense gens de brossa. Va preguntar pel capità, que a més era l’entrenador, el president, Juan Palomares, si podia jugar amb ells. Sense dubtar-ho però sense saber qui era se li va permetre jugar, i veges si va jugar. Cada vegada que tocava la pilota era per a fer un assaig… era un crack. En fixar-se com jugava, Juan el va reconéixer finalment. Sí, era ell, Mike Gibson! D’aquell moment va sorgir una amistat que perdura fins a l’actualitat. Mike Gibson és un enamorat de Cullera.
Homenatge al gran Lambert.
A qualsevol persona que preguntes qui ha estat sempre treballant pel Club no tindrà cap dubte en contestar: Lambert.
Lambert representa la màxima expressió del rugby amb majúscules. Persona de treball discret però constant. Algunes persones han estat molts anys, altres menys però ell sempre, sempre, sempre ha estat ahí. Podria dir-se que és un pilar del Club, l’essència de l’esperit del rugbi a Cullera.
Lambert Olivert va rebre una escultura realitzada per Pep Marí treballada en marbre amb els pals de rugbi amb els colors blau i blanc del Club.
Potser la persona que més mereixia rebre un homenatge, el gran Lambert.