Actualitat Cullera

El Festival Marítim demostra que el circuit de música en valencià està viu
El Festival Marítim demostra que el circuit de música en valencià està viu
14/05/2018
La tercera edició del Festival Marítim ha demostrat que el circuit de la música en valencià està viu, tant pel nombrós públic que va acudir al pàrquing de la Rada el darrer 7 d’abril, 2.500 persones, com pels aplaudiments amb que acomiadaren als artistes i grups participants: FRIDA, MAFALDA, TXARANGO I VA DE BO.

Des de l’organització del Festival es va destacar l’encert de la decisió del regidor de Festes en posar una carpa dos dies abans del concert donada la previsió de pluja. De fet, just va ploure a l’hora en què començava el concert amb FRIDA, que va guanyar l’any passat el SONA LA DIPU. El grup de Hip Hop en banda va animar al públic des del principi de la nit, escalfant l’ambient.
Tot seguit, MAFALDA va oferir un espectacle únic amb temes del disc anterior, ja que per a octubre el grup trau nou treball. Mafalda, amb el seu rock punk, reivindicatiu i feminista, va posar el llistó molt alt.
A continuació tocà el grup estrella de la nit, Txarango, que és el conjunt que arrossega més seguidors hui en dia en el panorama de la música en valencià. I no va decebre ningú, amb un directe molt compacte i treballat, ja que el bon espectacle de llums, es combinava a la perfecció amb el ritme de la música i les coreografies, oferint en tot moment un show d’un gran nivell.
Per acabar, la banda valenciana Va de Bo, va posar el punt i final a la tercera edició del Festival Marítim de Cullera, presentant el seu últim disc, amb un bon directe que va mantindre la gent al concert fins l’última cançó.