Actualitat Cullera

L’Ajuntament xifra la participació en les Festes Majors en vora 40.000 persones
L’Ajuntament xifra la participació en les Festes Majors en vora 40.000 persones
14/05/2018
La regidoria de Festes de Cullera ha fet un balanç més que positiu pel que fa a la participació en els diferents actes programats en les Festes Patronals. La música va ser un dels grans atractius de les Festes Majors al 2018 reunint a més de 5.000 persones en la Presentació del Medusa; més de 2.500 al Festival Marítim, i més de 2.000 en el concert d'Efecto Pasillo. L'obra de teatre “Taxi” va tenir un ple absolut, seguida de prop pel concert de Maria del Mar Bonet.

Alguns esdeveniments com el Festival Marítim, el concert d'Efecto Pasillo o la presentació del Medusa Festival van arribar a reunir a milers de persones  
Cullera acaba les seues Festes Majors amb un balanç exitós de participació en els seus esdeveniments més destacats, segons l’ajuntament cullerenc. Les celebracions, que van començar el dijous 5 d'abril, donaren lloc a multitud d'actes que acabaren amb la tradicional pujada de la Mare de Déu del Castell al Santuari.
La música va ser un dels atractius més potents d'enguany arribant a reunir a més de 5.000 persones en la Presentació del Medusa, més de 2.500 en el Cullera Festival Marítim i més de 2.000 en el concert d'Efecto Pasillo.
A més, l'obra de teatre “Taxi”, protagonitzada per Josema Yuste, Sergio Fernández i Santiago Urrialde, va tenir un ple absolut, seguida de prop pel concert de Maria del Mar Bonet.
Els Rosaris de l'Aurora, celebrats de matinada, també van congregar una gran afluència de gent.
Respecte als altres esdeveniments, la majoria d'índole religiosa, cultural i/o festiva, també es fa un bon balanç general des de la regidoría de Festes, a pesar que la pluja va estar present en algunes jornades arribant a obligar a cancel·lar el musical de ‘Queen’.
El regidor de l'àrea, Pere Manuel, es mostra satisfet amb el balanç final de les Festes Majors 2018 per la participació tant de músics, associacions i veïns. Explica, a més, que la qualitat dels espectacles i esdeveniments ha animat a fer que la gent s'implique i participe.
L'objectiu de les Festes Majors, igual que en els últims anys, ha sigut abastir una festivitat de caràcter participatiu i integrador, amb una oferta d'oci molt variada. Manuel diu que sens dubte s'ha aconseguit la meta de que les Festes Majors de Cullera 2018 siguen un atractiu tant per a veïns com per a visitants, la qual cosa s’ha assolit en gran part gràcies al treball d'innovació en els formats de la festa.