Actualitat Cullera

Homenatge a l'Encarnació
Homenatge a l
16/04/2018
Cullera va celebrar el passat 24 de març la festivitat de la patrona, la Mare de Déu de l'Encarnació amb diversos actes a al Santuari del Castell.

Enguany es va avançar la festivitat al 24 de març, donat que el 25 coincidia amb Diumenge de Rams. Així, eixe dissabte, 24 de març, a les onze del matí va tindre lloc la tradicional presentació i benedicció dels xiquets a la Mare de Déu del Castell, i la posterior imposició de les medalletes, que al 2018 van ser atorgades per Elisa Diego i Lechón i Concepción Sansaloni Tormos.
Cal assenyalar que enguany, de nou davant la falta de Cambreres, l’Associació de Cambreres de la Mare de Déu, ha decidit que en cada acte de les festes patronals eixiran dos dels seus membres.
D’altra banda, a les sis de la vesprada, com mana la tradició, va tindre lloc la missa solemne, cantada per la coral de la parròquia de Sant Antoni.  A la celebració se sumaren  fidels i devots de la imatge de la Moreneta, i  les associacions de Milícia i Custòdia, Milícia i Corte, i Tauleters. Al final de la missa es va procedir al tradicional besamans de la patrona.