Falles Cullera

El brindis més faller
El brindis més faller
16/01/2018
Poc abans de les festes de Nadal, en les quals la solidaritat i els bons desitjos es converteixen en protagonistes, les comissions falleres de Cullera també se sumen a este sentir i, com és habitual en els últims exercicis, es reunixen els màxims representants de les diferents comissions, encapçalades per Junta Local Fallera (JLF), al Multiusos del Mercat, per celebrar el tradicional brindis nadalenc. Un acte en el qual es va desvelar el cartell guanyador de les falles de 2018 i que serà la portada del llibre editat per JLF. Obra de César Garrido, qui va arreplegar els 100 euros de dotació econòmica del premi, té com a tema “Som Patrimoni” i representa a dos fallerets mirant el món, en color magenta.

Durant l’acte, que va tindre lloc el 18 de desembre passat, Susi Melià, com a Presidenta de JLF , va aprofitar l'ocasió per a desitjar unes bones festes a tots els assistents, agraint-los el seu treball amb la finalitat de que el 2018 ens oferisca un gran any faller. No va ser l'única a oferir els seus bons desitjos ja que tant el regidor delegat, Javier Cerveró, com l’alcalde i President Nat de la mateixa junta, Jordi Mayor, també van tenir l'ocasió per a anunciar els seus bons desitjos per a tots els assistents i el món faller en general. L’alcalde anuncià l’augment de la partida pressupostària que enguany tindrà la festa, que fins i tot comptarà amb una orquestra després de l’acte de la “Crida”, i animà al col·lectiu faller a seguir treballant per vertebrar el poble a través de l’associacionisme. A més, Mayor va avançar que en 2018 Cullera acollirà el sopar de totes les `Falleres Majors de la Comunitat Valenciana.
Després del repartiment del cava i el brindis i envoltats d’un suculent vi d’honor, va donar començament el carrusel de fotografies protocol·làries ja que tots els presents volien guardar un record de la cita. Estos minuts van servir com a gran exaltació del germanor fallera ja que Presidents, Falleres Majors i Delegats de totes les comissions van poder compartir experiències del que estan suposant els seus respectius regnats. Selfies, riures i intercanvi d'experiències falleres van prendre el protagonisme convertint esta cita en ineludible pel seu gran atractiu.