Actualitat Cullera

V Sant Silvestre a Cullera
V Sant Silvestre a Cullera
15/01/2018
La cinquena edició de la San Silvestre a Cullera, organitzada pel Club d’Atletisme, va comptar amb 150 corredors, encara que foren moltes més les persones que s’inscriviren a la cursa sense dorsal perquè volien col·laborar amb l’Associació Local Contra el Càncer, en la lluita contra la malaltia.

Amb un recorregut urbà de 4.000 metres, la carrera va ser súper ràpida per als primers classificats, ja que en poc més de 12 minuts feien la seua entrada els primer classificats.
La prova va ser controlada per la policia local, protecció civil i voluntaris del club atletisme Cullera, a més de les  voluntàries de la l’AECC  al cap davant de la qual estava la seua presidenta MARIBEL VALLET.
Tots els corredors van gaudir de esta curta però intensa carrera, on alguns disfressats van fer la seua festa i altres  simplement van vindre a córrer.
Els organitzadors de la proba van premiar la disfressa més original, que en el cas dels homes va ser per a Álvaro Gómez, i en fèmines per a Marien Arlandis; a més, també es premià als primers classificats de la cursa en categoria absoluta. Les classificacions van ser les següents:
MASCULÍ
1er- David Quixal, del Club Redolet de València.
2n- Toni Panero, ldel Club d'Atletisme Cullera.
3er- Quique Lletí, del Club Triatló de Sueca.
FEMENÍ
1ª- Inés Vallcanera, del Club d’Atletisme Favara.
2ª- Sandra del Moral Gil, corredora local independent.
3ª- Laura Garrigós, del Triatló Cullera.