Actualitat Cullera

I Fira Nadal Jove anima l'oci a Cullera abans de Reis
I Fira Nadal Jove anima l
15/01/2018
La I Fira Nadal Jove de Cullera, ha nascut al 2018 per adreçar-se al públic juvenil de la localitat en l’últim tram de les vacances nadalenques. Ubicada als Jardins del Mercat i el Saló Multiusos del 2 al 4 de gener, va comptar amb un gran éxit de participació.

La regidoria de Joventut, dirigida per Laura Simó, va preparar una programació gratuïta en horari de matí i vesprada per oferir als adolescents un espai en el qual gaudir del seu temps lliure sense necessitat d'haver de desplaçar-se a altres ciutats.
Les atraccions eren variades. Hi havia des de pistes de cúrling fins a una piscina amb circuit de vaixells teledirigits. No faltaren els tallers, com per exemple un de cupcakes perquè les noves generacions s’introduïren en el món de la cuina.
Per als més intrèpids, una planxa de surf sobre un inflable d'ones, era altre dels reptes que es plantejaren. Els qui preferiren activitats esportives també pogueren demostrar la seua destresa amb el billar, el ping-pong o el futbolí. Els jocs tradicionals s'alternaren amb les novetats tecnològiques com ara els videojocs.
Simó, ha destacat que des de la regidoria de Joventut «pràcticament hem aconseguit el nostre objectiu inicial que era el d'omplir tot el calendari anual d'activitats per a una franja d'edat que va des dels 10 anys fins als 18, xiquets i xiquetes i adolescents que abans havien d'anar-se fora de Cullera i que ara ben els caps de setmana o bé en vacances escolars tenen oferta en la seua pròpia ciutat».